KlinikSupport Menu

CS 3600

Snabbare, smartare, mjukare

Scanna i ett jämnt, oavbrutet mönster, du bestämmer själv var du börjar och slutar. Behöver du avbryta för att flytta en sug eller blästra hittar scannern omedelbart tillbaka och scannar vidare. Du scannar snabbt och enkelt en hel käke. En mycket enkel mjukvara gör att du kan fokusera på din patient och inte på maskinen. CS 3600 är helt optisk, den har inga rörliga delar och kräver ingen regelbunden kalibrering.


...5 års garanti och fria uppgraderingar.


Du har tillgång till tre olika scanningsprotokoll. Ortodonti, Kron & Bro och implantatscanning. Du kan scanna över ett brett scanningsområde, håll över tänderna eller vila scannern på en tand - scanna som det passar dig bäst. Du behöver inte ens hålla scannern på ett fast avstånd för att uppnå optimala skanningar.  Den ergonomiska designen gör att du kan hålla scannern precis som du vill. Den flexibla kabeln ger dig frihet att scanna i alla vinklar. 

Carestream 3600 ger dig mycket exakta och precisa 3D-bilder i full HD. Med scannern följer tre avrundade, utbytbara spetsar – för övrigt marknadens minsta. Spetsarna är autoklaverbara och du kan använda dem upp till 60 gånger med optimal infektionskontroll. Scannern har inbyggd värmare för dimfri scanning. 

Gör det som är naturligt för dig.

CS 3600 Intraoral Scanner

Nyhet, CS 3600 touch screen image

Nyhet, CS 3600 touch screen

Eriksbergs Tandvård image

Eriksbergs Tandvård

André Näf, Eriksbergs Tandvård.

- Vår digitalisering har blivit en stor framgång.

Tack vare precision och ökad kvalitet i det digitala avtrycket har vi minimerat antalet justeringar, vilket sparar tid. Sen går överföringen till labbet på några minuter istället för dagar. .

 

CS 3600, extra kapacitet

  • Portabel, endast USB rakt in i datorn
  • Samma preparation som vid avtryck
  • Inget avtrycksmaterial, inget pulver
  • Enkel ljusguidning
  • Snabb scanning för ökad patientkomfort
  • Exceptionellt detaljrika 3D bilder i färg
  • Två storlekar på autoklavbara scannerhuvud
  • Öppet system för snabb delning med lab
  • Inga årliga licensavgifter

Välj rätt scanner

CS 3600 eller CS 3600 Access vilken är rätt scanner för dig? Titta i guiden och se vilken scanner som passar dina behov bäst.

Ladda hem här