KlinikSupport Menu

CS 3500 Intraoral Scanner

En komplett lösning.

Bekvämt sätt

Intraoral scanning är bekvämare för patienten än traditionella avtrycksmaterial. Avtrycket går fortare och är exaktare vilket innebär färre omgörningar och kortare tid för patienten i stolen. CS 3500 behöver varken pulver eller vätska för att få ett perfekt avtryck. Hela avtrycksprocessen blir behaglig för patienten, till vilket också den ergonomiska formen och det slanka scannerhuvud bidrar till. Dessutom blir dialogen med patienten både enklare och intressantare i och med att man enkelt kan hjälpa patienten att visualisera deras fall.

 

Kort tid

För patienten innebär den kortare tiden för avtryck en klart bekväm fördel. För tandläkaren är det dessutom en ekonomisk fördel att kunna arbeta snabbt och effektivt. Den snabba scanningen innebär en stor skillnad gentemot traditionella avtryck som många patienter kan uppleva som obehagliga. Till den korta processtiden kommer det digitala formatet, som inte behöver passa postens tömningstider. Slutligen minimerar ett perfekt avtryck antalet omgörningar och behandlingen kan avslutas på kortare tid än annars.

 

Rimlig kostnad

Den interorala scanningen minskar kostnader för allt från material till stoltid. Samtidigt försvinner hela posthanteringen, som inte minst kostar i personal och uteblivna behandlingar, och i stort sett allt efterarbete. Det kan utan tvekan leda till en gynnsam prisbild för alla parter.

 

Perfekt resultat

CS 3500 producerar 2D- och 3D-bilder med hög upplösning och i rätt färg. Det är enkelt för tandläkaren att definiera gränser och identifiera skillnader mellan naturlig tandsubstans och befintliga restaureringar, vilket gör att restaureringsplaneringen blir mer exakt för tandläkaren.  Förutom 3D intraorala scanning kan CS 3500 också ta högupplösta intraorala kliniska bilder i 2D och färg. Den som kan sitt hantverk kommer att bli rikligt belönad.

CS 3500 Intraoral Scanner

Produkter

Helene Tangas Östersund image

Helene Tangas Östersund

För mig med kliniken i Östersund och labbet i Göteborg är Carestream Intraorala scanner rena drömmen. Mjukvaran gör både kommunikationen och slutresultatet perfekt – aldrig några omgörningar. Det ligger mycket stora vinster i detta. Rent ekonomiskt kan jag räkna hem scannern bara genom att slippa kostnaderna för avtrycksmaterial.”

 

CS 3500, en komplett lösning

  • Portabel, endast USB rakt in i datorn
  • Samma preparation som vid avtryck
  • Inget avtrycksmaterial, inget pulver
  • Enkel ljusguidning
  • Snabb scanning för ökad patientkomfort
  • Exceptionellt detaljrika 3D bilder i färg
  • Två storlekar på autoklavbara scannerhuvud
  • Öppet system för snabb delning med lab
  • Inga årliga licensavgifter